top of page

El CCU

L'ENTITAT

El CCU (Centre Cristià Universitari) és una entitat vinculada al bisbat i Que desenvolupa programes de voluntariat i cooperació, culturals i de fe. Portem més de 20 anys  treballant activament en camps d’acció social, cultural, educatiu, sanitari, promoció de colectius, drets humans i cooperació internacional en les localitats de Girona, la bandera, lo hermida (Xile), Jujuy (Argentina), Poango (Camerún) i Torola ( El Salvador). 

 

Registrats al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Girona des del juliol del 2003 i vinculats a l’Associació a les Associacions d’Estudiants de la UdG desdel 2005. A més,  forma part de la Coordinadora d' O.N.G.’s solidàries de les comarques gironines i de la Federació Catalana de Voluntariat Social.  


El Centre Cristià dels Universitaris) aplega en el seu si activitats per a totes les persones de l'àmbit universitariorganitzat en tres pilars: Fe, cultura i Voluntariat i coooperació.

 

El CCU és també un espai de diàleg entre la Fe i la Cultura. Les xerrades i conferències volen ser espais de recerca de sentit i de valors; llocs on a partir de la tolerància i del respecte, les persones vagin formant el seu propi criteri sobre aspectes que siguin del seu interès.

EL SAFOR

El SAFOR és el servei d'assistència i formació Religiosa de l'Església de Girona a la Universitat. 

És un servei en l'ambit universitari que impulsa accions obertes al diàleg a través d'activitats sobre temes tractats de manera interdisciplinaria i sense excloure la mirada des del pensament cristià.

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

Centre Cristià Universitari

Casal Bisbe Cartañà

C/ Antic Roca 38. Girona

SAFOR. Campus de Motilivi. Mòdul 20. 1er pis

ccugirona@gmail.com

       T: 972 41 83 34 | M: 628 55 20 16

 

MISSIÓ

 

El CCU (Centre Cristià dels Universitaris) vol proporcionar coneixement, experiències i formació als joves, però també vol Millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables de la nostra societat.


 

 

VALORS

 

Els valors de l'entitat son: Dignitat, Tolerància, Compromís, Formació, Qualitat, Innovació i Treball en Equip.

 

VISIÓ

 

-Que s'ens vegi com a referent per als joves en activitats culturals, de fe i de volutnariat i cooperació internacional.

-Que es facin les coses de forma modèlica i bé, que sigui activa i innovadora.

-Que sigui una entitat seriosa, rigorasa, participativa, acollidora, transparent, oberta i integradora.

-Que sigui col·laboradora, eficaç i eficient.

 

 

bottom of page