top of page
ACTIVITATS DE VOLUNTARIAT I PROJECTES DE VOLUNTARIAT LOCAL I INTERNACIONAL

L'entitat ofereix diverses activitats de voluntariat  local i experiències de voluntariat internacional que poden ser del teu interès. Si vols saber més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres a ccugirona@udg.edu

Voluntariat al Centre 

Penitènciari

Curs organitzat pel CCU i el Centre Penitenciari de Girona per conèixer la realitat d'un centre penitenciari i per a realitzar-hi tallers o activitats. Aquest curs està vinculat a 25h de formació i a 25 hores d'Activitats Solidàries al Centre Penitenciari que és realitzaran a partir de gener.

 

*Aquesta activitat està oberta, exclusivament, a estudiants universitaris.

 

          

 

         Curs en conveni amb la UdG

 

Més informació a ccugirona@udg.edu

 

Dóna  joc a la

   gent gran 

El programa solidari Dona Joc a la gent gran, és un programa que integra un conjunt d'activitats educatives, esportives i lúdiques que es desenvolupen amb persones d'entre 70-90 anys, per tal de millorar les relacions socials i afectives dels usuaris del centre, millorar l'activitat física i treballar les habilitats cognitives per evitar el seu deteriorament a través del joc i altres tallers proposats ( teatre, lectura, manualitats, etc.). Aquestes activitats es realitzen per fomentar la cohesió social entre ells i potenciar l'autonomia dels usuaris en termes de desenvolupament personal. Els voluntaris realitzaran i donaran suport a les següents activitats: Jocs tde taula, representació i teatre, acompanyaments, activitats musicals, debats d'actualitat, video-fòrum, manualitats i tallers de lectura.

 

Dilluns de 4 a 6h a les Germanetes dels Pobres.

 

          Activitat en conveni amb la UdG

 

Més Informació a ccugirona@gmail.com

Acompanyament educatiu:

Programa Futur

El projecte Futur té una clara voluntat de cercar estratègies d’intervenció específiques que responguin a les necessitats d’aprenentatge d’aquells adolescents més desafavorits i amb més problemes d’assolir el títol d’ESO.

 

Aquest projecte té la voluntat de crear una xarxa educativa local on les escoles, el tutors i els gestors del programa implicats en la formació d’aquests adolescents estableixin unes pautes i un  pla de treball comú per a intervenir amb eficàcia i assolir així els objectius proposats.

 

El projecte es basa en suport als aprenentatges de 4rt d'ESO d'alumnes de la zona de Santa Eugènia.

 

Dimarts i dijous de 2/4 de 5 a 2/4 de 6

i de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 al Centre Cívic de Sant Narcís

 

       Activitat en conveni amb la UdG

 

Més informació a ccugirona@gmail.com

VOLUNTARIAT A TOROLA

Des de l'any 2009, diferents joves han format diversos grups d'Intercanvi d'Experiències per desplaçar-se a la Bandera i Lo Hermida, dos barris pobres de la ciutat de Santiago de Xile.

Els darrers anys un dels nostres contactes ha estat en el poble de Torola (El Salvador), on s'hi han realitzat un projecte de final de grau sobre la contaminació de les aigües, un projecte en l'àmbit de la Salut sobre telemedicina, un projecte sobre formació adreçada a les dones...

L'activitat dels voluntaris es desenvolupa entorn d'activitats que es pacten amb la contrapart en funció de les seves necessitats  i de les habilitats personals dels estudiants que desitgin realitzar l'experiència 

Tens idees? Vols participar? INFORMA'T i Participa!

 

Més informació a ccugirona@gmail.com

 Voluntariat

   Europeu

Hi ha la possibilitat de realitzar voluntariat a l'entorn de les persones grans i amb la contrapart de les Germanetes dels Pobres, amb unes condicions pactades amb la contrapart.

 

 

Més informació a ccugirona@gmail.com

 

bottom of page